eBook Setia Hujung Nyawa ePUB · Setia Hujung MOBI :½ Ú s2baby.co

Rela Dia dinikahi Zain yang langsung tidak mencintainya Namun status isteri membuahkan kasih yang bukan sedikit Zain cuba menyemai cinta untuk si isteri Apatah lagi Ersalina terlalu baik melayaninya Lalu kasihnya melimpah di hati Kala berhasrat menyambut cinta Ersalina isterinya disahkan mengandung Sedangkan dia belum pernah menyentuh isterinya itu Kepedihan ini ama.

eBook Setia Hujung Nyawa ePUB · Setia Hujung  MOBI :½ Ú s2baby.co

❰PDF / Epub❯ ✅ Setia Hujung Nyawa Author Fatin Nabila – S2baby.co Pengantin perempuan lari? Zain Hakimi panasaran Seseorang perlu menggantikan tempat Sofea demi maruah keluarga Datin Adibah kalut mencari bakal menantu bidan terjunnya Kala terpandang Ersalina Imani hPengantin perempuan lari? Zain Hakimi panasaran Seseorang perlu menggantikan tempat Sofea demi maruah keluarga Datin Adibah kalut mencari bakal menantu bidan terjunnya Kala terpandang Ersalina Imani hatinya terus terpaut Gadis itu segera dilamar Haliza menerima lamaran untuk anak gadisnya atas sebab tertentu Juga demi menyelamatkan maruah keluarga Ersalina terpaksa.

eBook Setia Hujung Nyawa ePUB · Setia Hujung  MOBI :½ Ú s2baby.co

eBook Setia Hujung Nyawa ePUB · Setia Hujung MOBI :½ Ú s2baby.co Fatin Nabila dilahirkan pada 27 Feb­rua­ri 1980 Anak pertama daripada dua beradik ini merupakan anak jati Terengganu yang amat meminati bidang penulisan Sejak sekolah rendah lagi Fatin sudah berjinak jinak dalam bidang yang digemarinya ini Begitupun bekas pelajar Sekolah Menengah Merchang ini tidak pernah menyimpan hasrat untuk bergelar penulis kerana cita citanya lebih menjurus pada bidang ke

setia download hujung mobile nyawa mobile Setia Hujung download Setia Hujung Nyawa PDF/EPUBRela Dia dinikahi Zain yang langsung tidak mencintainya Namun status isteri membuahkan kasih yang bukan sedikit Zain cuba menyemai cinta untuk si isteri Apatah lagi Ersalina terlalu baik melayaninya Lalu kasihnya melimpah di hati Kala berhasrat menyambut cinta Ersalina isterinya disahkan mengandung Sedangkan dia belum pernah menyentuh isterinya itu Kepedihan ini ama.

10 thoughts on “Setia Hujung Nyawa

  1. Nonieღserenity2bliss Nonieღserenity2bliss says:

    eBook Setia Hujung Nyawa ePUB · Setia Hujung MOBI :½ Ú s2baby.co setia download, hujung mobile, nyawa mobile, Setia Hujung download, Setia Hujung Nyawa PDF/EPUBSuka Ersalina dengan Zain Dorang sangat cute and sweet Time masa marriage dorang tengah happy dorang sangat romantic especially Zain yang tahu isteri dia masih belum bersedia menjadi isteri Yerlah baru habis SPM and anak manja Masuk ke dapur pun jarang Tapi Lina tekad nak menjadi isteri yang baik So demi husband dia rajinkan diri masak untuk Zain Zain pun sangat understanding Masakan yang tak sedap pun dia akan kata sedap Tapi time masa dah saling mencintai Zain dapat tahu yang Lina keguguran anak Dia rasa tertipu kerana Zain tak pernah pun sentuh Lina Daripada sayang dan kasih perasaan Zain bertukar menjadi marah dan benci Hari hari dia maki Lina


  2. Gobokairina Gobokairina says:

    eBook Setia Hujung Nyawa ePUB · Setia Hujung MOBI :½ Ú s2baby.co setia download, hujung mobile, nyawa mobile, Setia Hujung download, Setia Hujung Nyawa PDF/EPUBAku baca kerana penangan drama adaptasi di TV3 Bila menyelak setiap helaian aku simpulkan dramanya memang terlebih gula Agak berbeza dengan plot sebenar yang dikarang oleh penulis Bertuahnya menjadi Ersalina Imani Ersalina Anak gadis yang disayangi ramai dan punya keluarga yang benar benar menyokong jatuh bangunnya Memaafkan dan tidak membiarkan dia hanyut terus dengan kesilapan yang dilakukan Bila dia bakal dijodohkan dengan Zain Hakimi Zain Ersalina memang tak ubah seperti anak


  3. Nisa Nisa says:

    eBook Setia Hujung Nyawa ePUB · Setia Hujung MOBI :½ Ú s2baby.co setia download, hujung mobile, nyawa mobile, Setia Hujung download, Setia Hujung Nyawa PDF/EPUBNisa beli novel ni sbb nak sgt tahu tahap ke'best'an novel ni bila ada yang crita smpai si suami snggup mnyuruh isterinya mncari novel nitp hampa krn khabisan stok dan syarikat Alaf 21 sudah restock lg novel ni Baca petikan Al uran pada tinta penulis Nisa dah bleh agak crita di penghujung novel Apa yang penulis nak sampaikan dalam karyanya menerima segala ketentuan dari Allah krn Allah lebih tahu apa yg trbaik utk hambaNya dan jgn mencemuh org lain takut dikemudian hari trpalit pada kluarga sndiri Kisah SHN tntg Ersalina trsalah langkah dan tidak mnyedari dirinya hamil Hanya ibu Haliza dan Doktor kluarganya Dr Suria yg tahuitu pun stelah Ersalina pengsan Apabila Datin Adibah mlamar Ersalina utk mnjadi galang ganti kpd bakal mnantunya Sofea yg mghilangka


  4. Wafa Wafa says:

    eBook Setia Hujung Nyawa ePUB · Setia Hujung MOBI :½ Ú s2baby.co setia download, hujung mobile, nyawa mobile, Setia Hujung download, Setia Hujung Nyawa PDF/EPUBJika ditanya rakyat Malaysia bahan bacaan apakah yang mereka akan tertarik untuk dilawati di rak rak buku tanpa disedari pasti novel romantik menjadi pilihan Zain Hakimi buntu apabila Sofea wanita pilihan hatinya menghilangkan diri apabila tarikh perkahwinan hanya tinggal seminggu menyebabkan dia menyerahkan segala galanya kepada Datin Adibah untuk mencari penggantiUmpama orang mengantuk disorongkan bantal Haliza menerima pelawaan Datin Adibah untuk cuba menutup cerita hitam yang dicipta oleh Ersalina dari pengetahuan orang lain termasuk suaminya sendiriDisebabkan slot Maghrib TV3 menyiarkan drama yang diambil berdasarkan novel ini saya tertarik untuk membaca plot sebenar yang dikarang oleh Fatin Nabila berbanding apa yang disiarkan oleh kaca televisiSemasa membelek set


  5. Don ツ Don ツ says:

    eBook Setia Hujung Nyawa ePUB · Setia Hujung MOBI :½ Ú s2baby.co setia download, hujung mobile, nyawa mobile, Setia Hujung download, Setia Hujung Nyawa PDF/EPUBSaya tak tahu pun buku ni ada kalau tak pekena drama TV3 Seriously novel is better plot than the drama and simple to understand Lebih straight to the pointKisah TV3 tu ada boyfriend lamaCik Bedah dan


  6. Cik Cik says:

    eBook Setia Hujung Nyawa ePUB · Setia Hujung MOBI :½ Ú s2baby.co setia download, hujung mobile, nyawa mobile, Setia Hujung download, Setia Hujung Nyawa PDF/EPUBSetia Hujung Nyawa by Fatin NabilaOh my Semenjak di adaptasi ke DramaAll Malaysians rase kemaruk sangat kanSo far my review for this Novel isHahahaha poyo je kanSo Far untuk novel ni is too short and too sweet for meSesuai la pada readers yg suka genre yg santai romantikpenceritaan bahasa yang santai ringkasAlhamdulillah Minda saya menerima semua jenis bukuAda terselit pengajaran di situYang mana boleh membuat kite semua sedar diri terutama pada anak gadisbujang remaja niBermain emosi jugak bila baca SHN niTatau la emosi aku macam mana kalau btol2 di tempat Lina ni kan So One Thumbs Up All The Best to Writer Fatin NabilaFor Drama bagi Sofea hampir sama jugak dgn novelCuma di drama lebih details sikit cerita nyaAnd the actoractress So sweetTahniah Nelydia Amar berjaya menghidupkan w


  7. Kak Zie Kak Zie says:

    eBook Setia Hujung Nyawa ePUB · Setia Hujung MOBI :½ Ú s2baby.co setia download, hujung mobile, nyawa mobile, Setia Hujung download, Setia Hujung Nyawa PDF/EPUBDah lama beli Beli masa pesta buku di PWTC sewaktu drama tengah panas lagi Tapi baru baca sebab sebelum ni dah tertengok episod ulangan drama tu walaupun sekadar tengok beberapa episod sahajaAsal nak baca je teringat pada drama dan pelakonnya Itu yang susah nak buka plastik novelnya


  8. Amer Mukhlis Amer Mukhlis says:

    eBook Setia Hujung Nyawa ePUB · Setia Hujung MOBI :½ Ú s2baby.co setia download, hujung mobile, nyawa mobile, Setia Hujung download, Setia Hujung Nyawa PDF/EPUBMengisahkan perkahwinan Zain dengan Sofea yang tergendala kerana wanita idaman hati telah melarikan diri di saat semua perancangan perkahwinan telah disiapkan Kehilangan Sofea benar benar membuatkan Zian hilang arah Manakala kaburnya Sofea membuatkan Datin Adibah sangat tidak keruan Semua nya telah disiapkan dan majlis perkahwinan anaknya akan berlangsung tidak lama lagi Namun kehilangan Sofea benar benar menyentak maruah Datin AdibahKerana terlalu mengikutkan kehendak anak lelakinya itu dia terpaksa bersetuju dengan permintaan anaknya itu untuk berkahwin dengan Sofea meskipun hati tuanya tidak begitu suka dengan pilihan anak terunanya Demi kasih dan sayang semua permintaan anak tunggalnya diturutkan Namun hal sebaliknya yang terjadiOleh itu Datin Adibah harus mencari pengantin perempuan untuk menggantikan Sofea Zain hanya mengikut sahaja kata kata emaknya kerana dia sudah tahu yang dia telah melukakan hati emaknya Saat bertemu dengan Haliza dan Ersalina Datin Adibah su


  9. A-t A-t says:

    eBook Setia Hujung Nyawa ePUB · Setia Hujung MOBI :½ Ú s2baby.co setia download, hujung mobile, nyawa mobile, Setia Hujung download, Setia Hujung Nyawa PDF/EPUBInilah takdir yang telah menemukan jodoh antara Ersalina Imani dan Zain Hakimi Ersalina sangat cantik matang berbudi ba


  10. Linamarlyn Linamarlyn says:

    eBook Setia Hujung Nyawa ePUB · Setia Hujung MOBI :½ Ú s2baby.co setia download, hujung mobile, nyawa mobile, Setia Hujung download, Setia Hujung Nyawa PDF/EPUBSuch a nice ending didalam kemelut rumah tangga between Zain Lina Kisah nya ani well kebanyakkan pulang in terms of jadi pengantin terjun but what made me read this book laju sal ada twist in the story line Ok Zain sepatutnya kawin with this lady whom ran away few days before nikah Zain ani mummy's boy so mummy nya ani carikan penganti to avoid malu sal wedding cancel Mummy nya ani Tejumpa with puan haliza yg ada anak perempuan Lina lepasan SPM Dalam diam lina ani banarnya pregnant from a one time thing with her bestfrens brother w


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *