Kindle Brunilda Zllami ´ ´ Lindur femër MOBI ½

✼ [EPUB] ✴ Lindur femër By Brunilda Zllami ❆ – S2baby.co Ja edhe nje sprove e re kaluar suksesshem nga shkrimtarja e mirenjohur Brunilda ZllamiKete radhe ajo do ta befasoje lexuesin e saj me zhanrin ne te cilin shkruanNje roman i verdhe? Jo vetem kaNje zhduJa edhe nje sprove e re kaluar suksesshem nga shkrimtarja e mirenjohur Brunilda ZllamiKete radhe ajo do ta befasoje lexuesin e saj me zhanrin ne te cilin shkruanNje roman i verdhe? Jo vetem kaNje zhdu.

Kje e bujshme e nje gruaje te njohur per bukurine e saj te hatashme zgjon kuriozitetin e nje yteti te tere duke shtruar nje mori pyetjesh eshte vrare nga i shoi eshte larguar jashte shtetit apo ka ndo.

lindur mobile femër download Lindur femër PDF/EPUBKje e bujshme e nje gruaje te njohur per bukurine e saj te hatashme zgjon kuriozitetin e nje yteti te tere duke shtruar nje mori pyetjesh eshte vrare nga i shoi eshte larguar jashte shtetit apo ka ndo.

6 thoughts on “Lindur femër

 1. Gresa Gresa says:

  Kindle Brunilda Zllami ´ ´ Lindur femër MOBI ½ lindur mobile, femër download, Lindur femër PDF/EPUBSi mund ta lexoje kete roman??


 2. Iva Iva says:

  Kindle Brunilda Zllami ´ ´ Lindur femër MOBI ½ lindur mobile, femër download, Lindur femër PDF/EPUBLiber interesant dhe eshte i lehte te lexohet Gjuha e perdorur nga autorja eshte shume e arte dhe arrin te percjelli mesazhet e duhuraAutorja eshte munduar te fokusohet tek psikoanaliza e personazheve gje e cila e ben me interesant librin sesa ngjarja kryesore ne vetvete Ne shume personazhe analiza psikologjike e tyre eshte dhene e plote me permbajtje te pasur gje e e sjelle personazhin ne jete ne syrin e lexuesve Kjo nuk eshte arritur ne shume personazhe te tjere te cilet duken jo te plote ne pershkrimin e tyre a sa nuk lidhesh dot dhe nuk i kupton dot 100%I tille eshte psh personazhi i Ervinit te dashuri


 3. Rezart Duka Rezart Duka says:

  Kindle Brunilda Zllami ´ ´ Lindur femër MOBI ½ lindur mobile, femër download, Lindur femër PDF/EPUBAmazing


 4. Armela Armela says:

  Kindle Brunilda Zllami ´ ´ Lindur femër MOBI ½ lindur mobile, femër download, Lindur femër PDF/EPUBE keni degjuar shprehjen mister i gjalle? I shkon shume ketij libri Nderthurja e personazheve eshte fanstastike Zllami eshte nje autore e persosur per kete gje dhe imagjinata e saj eshte per te pasur zili POR Besoj se ky liber pefundoi ne duart e gabuara nuk eshte nje liber e do e kisha zgjedhur kurre ne raftet e mbushura me libra te tjere Nuk me ka terheur ky zhaner librash dhe sbesoj te me pelejne ndonjehere Ishte nje dhurate sic duket nuk me njohin mire ata e ma dhuruanHelena Starova eshte nje femer e bukur me plot goje nje grua e vecante Jeta e saj zbulohet pas zhdukjes se saj ku marrin pjese nje numer i madh personazesh disa te lidhur pak e disa me shume me njeri tjetrin Shfa dhimbje dashuri urrejtje shprese Mbi te gjitha te mbeten ne mendje ngjaret per faktin se ashtu sic thote dhe pershkrimi mund ta hasemi me keta personazhe ne jeten e perditshme dhe nuk do ta dinim kurreVerjejte per redaktoret dhe editoret e shtepise botuese Gabimet te shumta ne tekst duke filluar nga m


 5. Xheve Tatani Xheve Tatani says:

  Kindle Brunilda Zllami ´ ´ Lindur femër MOBI ½ lindur mobile, femër download, Lindur femër PDF/EPUBLindur femer


 6. Iva Fero Iva Fero says:

  Kindle Brunilda Zllami ´ ´ Lindur femër MOBI ½ lindur mobile, femër download, Lindur femër PDF/EPUBi was terryfied when i read the last page of this book Never thought it would have that ending


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *