PDF/EPUB Teman Lelaki Upahan Epub ✓ Teman Lelaki eBook Ù s2baby.co

[Download] ➽ Teman Lelaki Upahan ➽ Azura Rasiddin – S2baby.co “I nak you jadi teman lelaki upahan I Just tell me what you want I can give you everything Kereta rumah atau apa apa saja Just name it” KYRA LYDIA“I setuju jadi teman lelaki upahan you Tapi I ad“I nak you jadi teman lelaki upahan I Just tell me what you want I can give you everything Kereta rumah atau apa apa saja Just name it” KYRA LYDIA“I setuju jadi teman lelaki upahan you Tapi I ada syarat” EL“Syarat? Syarat apa?”Syarat yang pertama Kyra Lydia kena hormatkan EL Kedua Kyra Lydia kena dengar cakap EL tak boleh lawan cakap EL Ketiga Kyra Lydia dilarang sama sekali menunjukkan wajah masam wajah berlagak wajah ego wajah angkuh dekat EL Ops tambahan syarat lagi Kyra Lydia dilarang sama sekali menghina ELHanya kerana satu insiden kecil yang berlaku di Restoran The Spices milik EL telah men.

Yebabkan EL terlibat dalam rancangan gila Kyra Lydia Pada mata Kyra Lydia EL seorang lelaki yang sederhana Bagi EL pula Kyra Lydia seorang gadis yang angkuh berlagak berhati batu dan penuh dengan dendamTanpa pengetahuan keluarga EL hubungan ‘cinta’ EL dan Kyra Lydia terjalin dengan jayanya hingga mereka bersetuju untuk disatukan Dalam tidak sedar cinta mula mekar dalam hati masing masing Ternyata EL berjaya mengubah perangai buruk Kyra LydiaPada saat EL bersedia untuk menzahirkan rasa cintanya ujian datang merenggut hati EL sehingga menyebabkan dia menjadi seorang lelaki pendendam Dia umpama mangsa yang.

teman download lelaki free upahan mobile Teman Lelaki mobile Teman Lelaki Upahan MOBIYebabkan EL terlibat dalam rancangan gila Kyra Lydia Pada mata Kyra Lydia EL seorang lelaki yang sederhana Bagi EL pula Kyra Lydia seorang gadis yang angkuh berlagak berhati batu dan penuh dengan dendamTanpa pengetahuan keluarga EL hubungan ‘cinta’ EL dan Kyra Lydia terjalin dengan jayanya hingga mereka bersetuju untuk disatukan Dalam tidak sedar cinta mula mekar dalam hati masing masing Ternyata EL berjaya mengubah perangai buruk Kyra LydiaPada saat EL bersedia untuk menzahirkan rasa cintanya ujian datang merenggut hati EL sehingga menyebabkan dia menjadi seorang lelaki pendendam Dia umpama mangsa yang.

10 thoughts on “Teman Lelaki Upahan

  1. Mai Mai says:

    PDF/EPUB Teman Lelaki Upahan Epub ✓ Teman Lelaki eBook Ù s2baby.co teman download, lelaki free, upahan mobile, Teman Lelaki mobile, Teman Lelaki Upahan MOBIAdaptasi vs NovelNovel vs AdaptasiTak berksempatan menonton episode akhir tadi tak apa esok boleh cariPada siapa2 yang tak rajin nak baca buku boleh sahaja menonton adaptasi tapi agak terpengaruh juga lah mencari novelnya kerana tak sempat nak ikut sangat cerita kat tv tuNiat nak mencari balik babak2 yg tertinggaltak sempat tgkErmmm rasanya tak banyak beza cuma nak rasai lebih tu harus jugalah membaca versi novelnyaCerita klise tapi di hujung2 makin menarik permulaan cerita Kyra Lydia sangatlah Annoying di hujung2 rasa mcm EL keterlaluan tapi dia terluka maafkan je lah diaps tak pasti lebih menyukai versi yg mana satu


  2. Dyh Usen Dyh Usen says:

    PDF/EPUB Teman Lelaki Upahan Epub ✓ Teman Lelaki eBook Ù s2baby.co teman download, lelaki free, upahan mobile, Teman Lelaki mobile, Teman Lelaki Upahan MOBIRahsia Ippo HafizWaktu kau ucap duluKata kata racunmuMembuat diri iniTerus matiMengapa pula kiniKau hadir dalam hidupkuTidakkah engkau lupaKau pernah bunuhkuTidakkah pernah terlintas di fikiranmuWaktu kau senang benar untuk melepaskanSakit ini hanya aku yang rasa sayuKacau bilau meracau sakit hati iniKekasihkuKusimpan satu rahsiaTakkan pernah aku bukaHingga tiba saat iniKekasihkuKini kulebih bahagiaTanpa dirimu disisiMenyakiti meracuni hati iniSetapakku melangkah jauhSetapakku meninggalkanSetapakku mensyukuri kebahagiaanYang kukecap hari iniEL versi novel nakal EL versi drama nakal plus sengal comel LEL


  3. rara rara says:

    PDF/EPUB Teman Lelaki Upahan Epub ✓ Teman Lelaki eBook Ù s2baby.co teman download, lelaki free, upahan mobile, Teman Lelaki mobile, Teman Lelaki Upahan MOBImula mula macam boring nye bila dah tengah sikit baru bestmulanya kyra lydia bercinta dengan haidar entah macam mana haidar boleh jatuh cinta pulak dengan pilihan mak ayah dia lydia jumpa EL ni masa EL tengah nak hantar makanan


  4. AK AK says:

    PDF/EPUB Teman Lelaki Upahan Epub ✓ Teman Lelaki eBook Ù s2baby.co teman download, lelaki free, upahan mobile, Teman Lelaki mobile, Teman Lelaki Upahan MOBISuka storyline Suka pace penceritaan Gigih cari drama TLU pula sebab nak tengok Lydia dan EL Keserasian mereka tersangatlah hidup And personally AK tak rasa jalan cerita TLU terlalu cliche Ini novel kedua author yg AK baca slps PUA AK suka bila author terapkan isu 'new leaf' family love and forgiveness Sama seperti PUA AK perasan yg author sangat sukakan uotes ni She is your first love And I intend to be the last no matter how long it takesMemandangkan ini ialah antara novel terawal author AK pun taknak komen lebih lebih Cuma


  5. Salwa Salwa says:

    PDF/EPUB Teman Lelaki Upahan Epub ✓ Teman Lelaki eBook Ù s2baby.co teman download, lelaki free, upahan mobile, Teman Lelaki mobile, Teman Lelaki Upahan MOBI4Saya pernah tgk drama adaptasi novel nie Cuma bukan 100% mengikuti But I kinda know the story line So no elements of surprise I guess Tapi saya suka I am no fussy reader I'm very easy to please😂


  6. azian2575 azian2575 says:

    PDF/EPUB Teman Lelaki Upahan Epub ✓ Teman Lelaki eBook Ù s2baby.co teman download, lelaki free, upahan mobile, Teman Lelaki mobile, Teman Lelaki Upahan MOBIKyra Lydia EL aka Ezwan LutfiDia menerima 'tugasan' itu kerana saranan mamanya 'Cantikkan' budi bahasa akhlak gadis itu yang hodoh Aturan Allah cukup indah Ada sebab mengapa kita mengenali seseorang dalam hidup kita Sama ada kita perlu mengubah dia atau dia yang bakal mengubah hidup kita Allah tak akan membuat aturan tanpa sebabKyra Lydia diaturkan untuk bertemu EL untuk lelaki itu mengubah hidupnya Alhamdulillah gaya hidupnya banyak berubah disebabkan EL Solat dan auratnya terjaga dan EL banyak menasihatinya tentang hubungan kekeluargaanEL Meeting you was a fatebecoming your friend was a choicebut falling in love with you was beyond my controlKyra Lydia Terima kasih sebab abang berjaya rawat luka dalam hati Lydia Abang berjaya bahagiakan LydiaEL Kita mulakan hidup yang baru ya lupakan semua derita semalam Abang pun happy sangat kerana Allah jodohkan abang dengan seorang gadis yang cantik luaran dan dalamannya I love you love you so much May Allah bless our love till Jannah


  7. Norhani Zaini Norhani Zaini says:

    PDF/EPUB Teman Lelaki Upahan Epub ✓ Teman Lelaki eBook Ù s2baby.co teman download, lelaki free, upahan mobile, Teman Lelaki mobile, Teman Lelaki Upahan MOBIDah lama tak membaca gila2yg mampu membuatkan mata tak boleh lena selagi tak habis huhu mata masuk habuk


  8. Rinn Ramli Rinn Ramli says:

    PDF/EPUB Teman Lelaki Upahan Epub ✓ Teman Lelaki eBook Ù s2baby.co teman download, lelaki free, upahan mobile, Teman Lelaki mobile, Teman Lelaki Upahan MOBIgigih beli novel ni masa pbakl pwtc 2015 geng dengan nicky ;pI enjoyed the tv adaptation so much So beli lah novel nya sebab ada a few things dalam drama tu yang I need clarification Setelah membaca aku rasa aku suka novel ni sebab drama tv nya Sebab bila aku baca Kyra Lydia banyak direfer sebagai Lydia aku rasa sedikit kekok sebab dlm drama tv most of the time dia dipanggil Kyra berbanding LydiaWatak Kyra hampir sama dalam novel dan tv series namun watak EL lebih terserlah dalam tv series berbanding dalam novelsorrylah review ni banyak perbandingan novel dan tv series sebab aku beli novel ni setelah menonton dramanyaapa apa pun I enjoy both Ada benda dalam tv yang tak ada dalam novel dan ada benda dalam novel tidak ada dalam tv Ada juga yang berbeza dan tidak sama langsungwhatever it is I'm happy and I like Kyra Lydia in both versions sure fine whatever Rinn


  9. Faradina Azlin Azahar Faradina Azlin Azahar says:

    PDF/EPUB Teman Lelaki Upahan Epub ✓ Teman Lelaki eBook Ù s2baby.co teman download, lelaki free, upahan mobile, Teman Lelaki mobile, Teman Lelaki Upahan MOBIyeay semalam khatam TLU pukul 330 pagi mmg x leh letak langsung buku tue super ohsem kot mmg worth it worth menanti dan menunggu dan membeli hehehei lioke giler bab i lurve damn mucho yer bukan loathe gitu hahaha mmg EL ohsem tp Kyra Lydia super ohsem suke cara penceritaan suka watak Lydia dan definitely Love EL okey heheheBenci Haidar masih sama ngan Najwa jahat kot perbuatan anda biar pun KL memaafkan cik Dina nie sowie yer sakit pula hati kita huhuhuPart EL ngan KL bersama mmg besh gaduh2 nya manja2 nya rebelious nyer mmg menjadi dan m


  10. Sweet♡ساكورا Sweet♡ساكورا says:

    PDF/EPUB Teman Lelaki Upahan Epub ✓ Teman Lelaki eBook Ù s2baby.co teman download, lelaki free, upahan mobile, Teman Lelaki mobile, Teman Lelaki Upahan MOBIDah 2 kali tonton drama ni tapi tetap tak puas Macam ada tarikan cerita ini sampai saya sanggup beli novel ye sebab nk tahu lebih mendalam


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *